Penzión Harmónia v Suchej nad Parnou
Archív článkov
26.10.2013 08:32
https://magazin.restauracie.sme.sk/clanok.asp?cl=6978031&bk=2352049
Coffee break si vraj môže vziať za vzor anglický „tee time“. Počas dlhoročnej práce Rasťa Bekeša vo Veľkej Británii si zvykol na striktné pravidlá, ktorými sa popoludňajšie čajové posedenie riadi. Napríklad, používajú sa...
—————
10.10.2013 10:42
https://www.gastroweb.sk/ako-na-to/kuchari/technologicke-postupy/kuchari-s-oblubou-kombinuju-dzemy-s-masom.html
Rastislav Bekeš, šéfkuchár Penziónu Harmónia Modra
„Džem je úžasná ingrediencia na doplnenie alebo zvýraznenie chuti jedla. V našej kuchyni sa používa napríklad brusnicový džem...
—————
10.09.2013 03:45
Napisali o nas :)
https://motozurnal.sk/motogurman/penzion-harmonia-modra-2-navsteva
Sú miesta, na ktoré sa radi vraciame a v prípade Penziónu Harmónia to platí dvojnásobne. Milí ľudia, nádherná príroda, skvelá kuchyňa a ideálne podmienky na dokonalý relax robia z tohto miesta atraktívny cieľ...
—————
01.08.2013 22:58
https://restauracie.sme.sk/clanok/sefkucharske-restauracie-creme-de-la-creme-slovenskej-gastrosceny
Nezačujete odpoveď „nedá sa“
V tom istom regióne si ale prenajal penzión Harmónia aj šéfkuchár Rastislav Bekeš s manželkou. Pozná ho najmä klientela Vinohradníckeho domu U Šebov v Modre, ktorý mal v...
—————
—————
22.04.2013 20:52
https://www.gastroweb.sk/ako-na-to/kuchari/suroviny/moj-recept-rastislav-bekes.html
Môj recept: Rastislav Bekeš
Pondelok, 22.4. 2013, 15:17
Šéfkuchár Penziónu Harmónia v Modre Rastislav Bekeš pre GASTROweb pripravil kuracie stehná s krúpovým rizotom, upravené...
—————
05.04.2013 19:46
4- chodove menu.pdf (179,4 kB)
—————
04.04.2013 22:36
https://www.motozurnal.sk/motogurman/penzion-harmonia-modra
Penzión Harmónia - Modra
Slovo harmónia v každom z nás vyvolá pocit dokonalej pohody, relaxu a príjemných zážitkov. Je to zároveň aj vyjadrenie stavu rovnováhy mysle, duše a tela, po ktorom takmer všetci túžime, ale na to aby sme...
—————
02.04.2013 19:15
https://restauracie.etrend.sk/restauracie-aktuality/co-ma-rad-rastislav-bekes.html
Mám rád ázijskú kuchyňu, aká sa varí v jej domovine. Mám rád aj dobré cestoviny.. Ale nad tým všetkým stoja bryndzové pirohy – toto jedlo zbožňujem. Koniec koncov každý národ varí aj vynikajúce jedlá,...
—————
31.03.2013 17:57
https://modranskepivnice.sk/index.php?page=7